JE, bağımsız Ar -Ge ekibi ile profesyonel bir LED tüp uçağı üretimi ve üretim fabrikasıdır. LED T5/T8/T10/T12 tüpleri için geleneksel uç kapaklar ve tüp su geçirmez hale getirebilen su geçirmez somunlara sahip T10 su geçirmez uç kapaklar gibi özel olarak geliştirilen bazı uç kapaklar dahil olmak üzere, piyasa talebine göre çeşitli LED tüp uç kapakları geliştirebiliriz. Ayrıca JE, ürünleri müşteri ihtiyaçlarına göre özelleştirebilir. Bu ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
LED T10'un dış çapı 30 mm'dir. Geleneksel bir alüminyum plastik tüpü ve su geçirmez bir tüpü vardır. LED su geçirmez T10 esas olarak su yalıtımı ve toz yalıtımı gerektiren ortamlarda kullanılır. Su geçirmez olduğu için, su geçirmez bir uç kapakla eşleştirmemiz gerekir. Bu T10 su geçirmez uç kapak, güçlü ve dayanıklı olan PC malzemesi enjeksiyon kalıplamasından yapılmıştır. PC tüpü ile yapıştırıcı ile birleştirildikten sonra, su geçirmez etki olağanüstü. Bu T 10 su geçirmez uç kapağı, PG7 (M12) veya PG (M16) su geçirmez somunlarla kullanılır. PG7'nin (M12x1.5) tel çapı 3-6.5mm'dir; PG9'un (M16x1.5) tel çapı 4-8 mm'dir. Teli çapınıza göre su geçirmez somunun boyutunu seçebilirsiniz. Bu T10 su geçirmez uç kapakları iki tipte mevcuttur: deliklerle ve deliksiz. Delikli olanlar su geçirmez somunlarla monte edilir ve sonunda telin çıkmadığı durumlarda deliksiz olanlar monte edilir. Tüp tek uçlu ise, bir ucu bir kafa ile, diğer ucu bir delik olmadan seçebilirsiniz. Lamba tüpü çift uçlu ise, su geçirmez somunlarla kullanmak için delikli iki uç kapak seçmelisiniz.
Ürün parametresi (şartname)
Öğe no. | T10 - EC13 |
Etkili uzunluk | 12 mm |
Tüp | T10 Tüp |
Malzeme | Pc |
Renk | Beyaz |
Şekil | Yuvarlak |
Pin | / |
Tel | Teli/bir tel ile |
Su geçirmez | IP65 |
Ürün özelliği ve uygulama
T10 su geçirmez uç kapakları esas olarak otellerde, süpermarketlerde, büyük alışveriş merkezlerinde, otoparklarda, ışık kutusu reklamı, bitki aydınlatması vb.
Ürün detayları
Bu T10 su geçirmez uç kapağının daha fazla detayı:
Ürün yeterliliği
Dongguan Jinen Lighting Technology Co., Ltd. "Dünya Fabrikası" Guangdong Eyaleti Dongguan City'de yer almaktadır. Üretebileceğimiz ürünler arasında çeşitli özel şekilli plastik profiller, LED aydınlatma için PC yuvarlak tüpleri, LED plastik tüp difüzörleri, LED doğrusal ışık muhafazaları, LED T5/T8/T10/T12 tüp muhafazaları, LED üç korunma çubukları, ışık çubukları için LED alüminyum profiller, vb. LED alüminyum profilleri vb. Ambalaj, oyuncak, tıbbi ekipman ve diğer endüstriler.
Çin'de bir LED tüp konut üreticisi olarak JE, LED tüp uç kapakları için profesyonel bir tasarım, geliştirme ve üretim ekibine sahiptir ve Müşteri Gereksinimlerine göre LED tüpleri eşleştiren çeşitli uç kapaklar sağlayabilir, gerçekten tek noktadan mağaza tipi LED muhafaza aksesuarları tedarikçisi. LED tüp uç kapağı, LED tüp muhafazasının önemli bir parçasıdır. Üretim işlemi esas olarak LED T5 tüpü, LED T8 tüpü, LED T10 tüpü ve LED T12 tüpü için kullanılabilen enjeksiyon kalıplamasıdır.
Teslim, nakliye ve servis
SSS
Çeyrek. Fabrikanız nerede bulunuyor?
Re: Guangdong Eyalet, Çin, “Dünya Üreticisi” Dongguan City'de bulunuyoruz.
S2. Ne tür LED aydınlatma JE’nin profillerini kullanabilir?
Re: LED lineer ışıklar: LED dolap aydınlatması, LED şerit ışıkları, T5/T6/T8/T10/T12 tüpleri, Tri-geçirmez tüpler ve özel şekilli tüpler, vb.
S3. Kalıp açma maliyeti müşteri veya fabrikanız tarafından karşılanıyor mu?
Re: Müşteriler önce maliyeti öderler, miktar toplam sipariş için 50000 metreden fazla olduğunda, araç maliyeti sırayla düşülebilir.
S4. Fabrikanızda kaç makine var?
Re: 20 plastik ekstrüzyon üretim hatları,
5 alüminyum ekstrüzyon üretim hatları,
3 enjeksiyon kalıplama makinesi,
5 hassas kalıp üretim ekipmanı s,
2 test ekipmanı (küre ve renk değerlendirme dolabını entegre).
S5. OEM & ODM kabul edilebilir mi?
Re: Evet, çeşitli profesyonel ve teknik personelimiz ve OEM ve ODM işbirliğini kabul etmeye çok istekli yeterli makinemiz var.